İSTANBUL ANADOLU ADALET SARAYI
CTE Sözleşmeli Personel Alımı Hastaneye Sevk İşlemleri Hakkında

T.C.
İSTANBUL ANADOLU
ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

 

ADAYLARIN İLANI DETAYLI OLARAK İNCELEMESİ GEREKMEKTEDİR

17.10.2023 tarihli sözlü sınav sonuçlarına ilişkin yapılan ilanlarda başarılı olması nedeniyle evrak teslimi yapan adayların tam teşekküllü devlet hastanelerine sevk işlemlerinde ibraz etmek üzere Komisyon Başkanlığımızca Resmi Yazı (EK-1) hazırlanmıştır.

Sözleşmeli Erkek ve Kadın İnfaz ve Koruma Memuru adayları sağlık kurulu raporu almak üzere tam teşekküllü devlet hastanelerine müracaatlarında, ilgili Resmi Yazı (EK-1), Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Sözlü Sınav Sonucu ve Yönetmeliğin Sağlık Şartlarına İlişkin (EK-2) 'de belirtilen yazı ile başvurması gerekmektedir.

Sözleşmeli Sağlık Memuru, Hemşire, Aşçı, Şoför, Elektrik Teknisyeni ve Elektronik Teknisyeni (Müteferrik Kadrolar) adaylarının ise sağlık kurulu raporu almak üzere tam teşekküllü devlet hastanelerine müracaatlarında, sonuç sorgulama ekranını çıktı alarak hastaneye başvurmaları gerekmektedir.

Askerlik hizmetinden herhangi bir sağlık sorunu nedeniyle muaf bulunan adayların muafiyetlerine ilişkin kendilerinde bulunan sağlık kurulu raporu ile hastaneye başvurmaları gerekmektedir.

Adaylar tam teşekküllü devlet hastaneleri dışındaki bir sağlık kurumundan rapor almaları halinde alacakları rapor GEÇERSİZ sayılacaktır.

18.10.2023 tarihli ilanımız tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacağı hususu ihtar olunur.

EK-1: Resmi Yazı
EK-2: Sağlık Şartlarına İlişkin Yönetmelik